اطلاعیه ثبت نام بیست و ششمین دوره ازدواج دانشجویی

۰۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۵ کد : ۷۲۴۵ اطلاعیه ها
اطلاعیه ثبت نام بیست و ششمین دوره ازدواج دانشجویی

آغاز ثبت نام بیست و ششمین دوره ازدواج دانشجویی

تاریخ رسمی عقد مجاز: در فاصله زمانی ۱ فروردین ماه ۱۴۰۱ الی ۳۰ مهرماه ۱۴۰۲ می‌باشد

شرایط ثبت نام:ملاک شرکت، دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در این بازه زمانی است (نه دانشجو بودن در زمان ثبت‌نام) در مواردی که هردونفر زوجین دانشجو باشند لازم است فقط یک نفر از آن ها به عنوان داوطلب اصلی در سامانه ثبت نام نمایند. به منظور قطعی شدن ثبت نام زوجین دانشجو میبایست، حداکثر تا دوهفته پس از ثبت نام اولیه گام های بعدی تا نهایی شدن ثبت نام و انتخاب کاروان را طی نموده و تایید نهایی را از سامانه اخذ نمایند.

کلیه هزینه ها(اسکان،پذیرایی و برنامه آموزشی) به عهده نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها می‌باشد. هزینه های رفت و آمد به مشهد مقدس و بالعکس به عهده زوجین می‌باشد. متاسفانه امکان شرکت جاماندگان دوره‌های گذشته به هیچ عنوان میسر نیست.بر این اساس از تماس‌غیرضروری با ستاد ازدواج دانشجویی پرهیز فرمایید.

امکان ثبت‌نام دانشجویانی که ازدواج مجدد کرده‌اند وجود ندارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۸۶۳۶۲۴۱۴۵۶ تماس بگیرید.

لینک ثبت‌نام:  http://ezdevaj.nahad.ir