۳۴۰ دانشجو در سال تحصیلی جدید به دانشگاه تفرش وارد شدند/ افزایش ۲۰ درصدی جذب دانشجو

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش از افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو در سال تحصیلی جدید در این دانشگاه خبر داد.

دکتر " علی کاظمی" در گفتگو با روابط عمومی گفت: ۳۴۰ دانشجوی جدید سال تحصیلی جاری در دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری این دانشگاه پذیرش شدند.

وی ادامه داد: ۲۳۹ نفر از این دانشجویان در دوره کارشناسی، ۹۷ نفر در گرایش‌های مختلف دوره کارشناسی ارشد و ۴ نفر به دوره دکترای تخصصی در دانشگاه تفرش به تحصیل اشتغال دارند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش یادآور شد: شمار دانشجویان ورودی جدید دانشگاه تفرش در سال تحصیلی جاری نسبت به مدت مشابه قبل ۲۰ درصد افزایش یافته است.

دکتر کاظمی تصریح کرد: در سال تحصیلی جدید نیز دانشگاه تفرش در سه رشته گرایش جدید شامل رشته مهندسی شیمی گرایش طراحی فرآیند ، مهندسی نقشه برداری گرایش ژئودزی و گرایش مهندسی مکاترونیک در مقطع کارشناسی ارشد برای اولین بار اقدام به پذیرش دانشجو نموده است.

وی راه اندازی سامانه پایش برخط کلاس های آموزشی برای اولین بار در ایران، تکمیل و تجهیز بیش از ۵۰ کلاس آموزشی جدید بر اساس استانداردهای بین المللی، بروزرسانی سامانه آموزشی دانشگاه و یکپارچه سازی با سایر خدمات الکترونیک شامل پژوهشی, دانشجویی و فرهنگی، الکترونیکی نمودن بیش از ۳۰ خدمت آموزشی و پیاده نمودن شعار دولت الکترونیک ، همکاری در تدوین سند چشم انداز دانشگاه و توسعه حوزه آموزش بر اساس چشم انداز سند مذکور، تدوین و تصویب آیین نامه های مختلف آموزشی همچون ارتقاء اعضای هیات علمی، حق التدریس، استاد نمونه آموزشی و اصلاح ساختار چارت آموزشی دانشگاه و پویاترنمودن ساختار کارمندی و سازمانی را از مهمترین اقدامات معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی در طول یک سال گذشته عنوان نمود.