۹۰ دانشجو در مسجد دانشگاه تفرش معتکف شدند

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تفرش از حضور ۹۰ دانشجوی این دانشگاه در مراسم معنوی اعتکاف خبر داد.
۹۰ دانشجو در مسجد دانشگاه تفرش معتکف شدند

حجت‌الاسلام دکتر ابراهیم باقرزاده در گفتگو با روابط عمومی گفت: این مراسم معنوی به همت بسیج دانشجویی  و با حضور سه مبلغ جهت تبیین معارف در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) دانشگاه تفرش آغاز شده است.

وی  با بیان اینکه اعتکاف امسال با امتحانات دانشجویان تداخل پیدا کرده است، تصریح کرد: با همکاری مسئولان آموزش دانشگاه تفرش، امتحانات پایان ترم در مسجد محل اعتکاف از دانشجویان معتکف گرفته می شود.

حجت‌الاسلام باقرزاده تصریح کرد: با توجه به اهمیت جهاد تبیین ، برگزاری حلقه های بصیرتی با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری، نماز جماعت،قرائت قرآن، حلقه‌های معرفت، مناجات، برگزاری مراسم معنوی ام داود و نیز مراسم جشن میلاد حضرت علی (علیه السلام) و نیز رحلت حضرت زینب سلام الله ، را از دیگر برنامه‌های این مراسم معنوی عنوان کرد.

مراسم پر فیض و معنوی اعتکاف در ایام‌البیض در مسجد حضرت ابوالفضل علیه السلام این دانشگاه از۵ لغایت ۷ بهمن ۱۴۰۲ برگزار می شود.