همزمان با ایام‌الله دهه فجر؛

دو طرح عمرانی در دانشگاه تفرش به بهره‌برداری رسید

۱۷ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۳ کد : ۷۳۲۲ اخبار
با حضور امام‌جمعه و فرماندار شهرستان تفرش دو پروژه عمرانی روز دوشنبه ۱۶ بهمن ماه در دانشگاه تفرش به بهره ‌برداری رسید.
دو طرح عمرانی در دانشگاه تفرش به بهره‌برداری رسید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، همزمان با پنجمین روز از ایام‌الله دهه فجر، دو طرح عمرانی با حضور امام جمعه، فرماندار، مشاور عالی نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، رئیس، معاونین و مدیران دانشگاه تفرش و جمعی از مدیران محلی در دانشگاه تفرش افتتاح و به بهره برداری رسید.

این طرح‌های عمرانی شامل پروژه محوطه سازی ساختمان خیر ساز یعقوبی نسب با اعتباری بالغ بر 10 میلیارد ریال وپروژه برکه و آبنمای دانشگاه با اعتباری بالغ بر سه میلیارد ریال تکمیل و افتتاح شد.

لازم به ذکر است، ساختمان یعقوبی نسب که از طرح‌های مشارکت به میزان 50 درصد خیر و 50 درصد وزارت علوم بوده است نیز تکمیل و تجهیز گردید

آخرین ویرایش۱۷ بهمن ۱۴۰۲