با دستور رئیس جمهور و به صورت برخط؛

عملیات اجرایی ساخت ۲۰۰ واحد مسکونی کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه تفرش آغاز شد

عملیات اجرایی ساخت ۲۰۰ واحد مسکونی کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه تفرش صبح روز شنبه ۲۸ بهمن ماه همزمان با سراسر کشور و به صورت ویدئو کنفرانس با حضور رئیس جمهور آغاز شد.
عملیات اجرایی ساخت ۲۰۰ واحد مسکونی کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه  تفرش آغاز شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، در آیین آغاز عملیات اجرایی ساخت 200 واحد مسکونی کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه تفرش، رئیس دانشگاه تفرش، فرماندار، امام جمعه، اعضای هیات رئیسه، رئیس بنیاد مسکن، رئیس اداره راه و شهرسازی شهرستان و جمعی از مسئولین محلی حضور داشتند.

لازم به ذکر است امروز در حاشیه نشست شورای عالی مسکن با دستور رئیس جمهور عملیات اجرایی ساخت  ۶۰ هزار واحد مسکونی دانشگاهیان با حضور رئیس جمهور و وزرای راه و شهرسازی، علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سراسر کشور آغاز شد.