دیدار نوروزی رئیس و هیات رئیسه دانشگاه تفرش با امام جمعه

۱۸ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۳:۰۱ کد : ۷۳۵۹ اخبار
رئیس دانشگاه تفرش به همراه اعضای هیات‌رئیسه روز شنبه ۱۸ فروردین ماه، با حضور در دفتر امام جمعه شهرستان تفرش با ایشان دیدار نمود.
دیدار نوروزی رئیس و هیات رئیسه دانشگاه تفرش با امام جمعه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، حجت‌الاسلام‌ دکتر اجرایی در این دیدار با اشاره به فعالیت‌های دو سال اخیر دانشگاه تفرش گفت: الحمدلله با عملکرد رئیس و مدیران دانشگاه، در این دو سال اقدامات خوبی در این دانشگاه صورت‌گرفته که امیدوارم این روند در سال ۱۴۰۳ نیز ادامه پیدا کند.

امام جمعه شهرستان تفرش افزود: سال جدید از طرف مقام معظم رهبری به عنوان سال جهش تولید با کمک مردم نامگذاری شده است و دانشگاه در تحقق این شعار سال نقش کلیدی دارد.

دکتر سهیل واشقانی فراهانی رئیس دانشگاه تفرش نیز در ابتدای این دیدار ضمن تبریک سال جدید و آرزوی قبولی طاعات در ماه مبارک رمضان گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته در سال ۱۴۰۲ و همچنین برنامه‌های آتی دانشگاه در راستای راهبردها و اهداف برنامه راهبردی دانشگاه بیان نمود.

آخرین ویرایش۱۸ فروردین ۱۴۰۳