نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه تفرش خبر داد؛

۲۰۶ داوطلب تفرشی در نوبت نخست آزمون سراسری امسال شرکت می‌کنند

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه تفرش گفت: تعداد ۲۰۶ داوطلب تفرشی در نوبت نخست آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ که طی روزهای۶ و ۷ اردیبهشت برگزار می‌شود، شرکت می‌کنند.
۲۰۶ داوطلب تفرشی در نوبت نخست آزمون سراسری امسال شرکت می‌کنند

دکتر "علی کاظمی" در گفتگو با روابط عمومی افزود: از این تعداد، ۱۴۱ نفر را دختران و ۶۵ نفر را پسران تشکیل می‌دهند.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه تفرش با بیان اینکه داوطلبان از روز ۶ اردیبهشت ماه به مدت۲ روز در ۵ گروه آموزشی علوم تجربی، علوم انسانی، علوم ریاضی و فنی، زبان‌های خارجی و هنر با یکدیگر به رقابت می‌پردازند افزود: آزمون گروه های آزمایشی علوم ریاضی و فنی و علوم انسانی صبح پنجشنبه ۶ اردیبهشت، و آزمون گروه‌ های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی بعدازظهر پنجشنبه ۶ اردیبهشت و آزمون گروه‌ آزمایشی علوم تجربی صبح جمعه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

دکتر کاظمی ادامه داد: باجه رفع نقص کارت ورود به جلسه داوطلبان آزمون نیز در  طبقه سوم ساختمان شماره ۳ از روز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه فعال است .