در دانشگاه تفرش برگزار شد؛

تجمع اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه تفرش در حمایت از خیزش دانشجویان بیدار دانشگاه‌های آمریکا و اروپا

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۵:۵۲ کد : ۷۳۷۵ اخبار
دانشگاهیان دانشگاه تفرش روز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه همزمان با دانشگاه های سراسر کشور در حمایت از خیزش وجدان‌های بیدار جامعه دانشگاهی آمریکا و اروپا در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) این دانشگاه تجمع نمودند.

به گزارش روابط عمومی، دانشگاهیان دانشگاه تفرش در حمایت از خیزش وجدان‌های بیدار جامعه دانشگاهی آمریکا و اروپا در نفی کشتار مردم مظلوم فلسطین توسط رژیم جعلی اسرائیل تجمع نموده و برخورد خشن پلیس آمریکا با اعتراض دانشجویان و اساتید آزادی‌خواه حامی فلسطین را محکوم نمودند.

تجمع کنندگان ضمن سر دادن شعار های مرگ بر اسرائیل و مرگ بر آمریکا از مردم فلسطین و دانشجویان دانشگاههای آمریکا حمایت کردند.

آخرین ویرایش۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۳