افتخار آفرینی دانشجویان مهندسی نقشه برداری دانشگاه تفرش در مسابقه ملی ژئولیگ

نهمین دوره مسابقات ملی دانشجویی ژئولیگ در دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و با محوریت انجمن علمی دانشجویان دانشکده برگزار شد.
افتخار آفرینی دانشجویان مهندسی نقشه برداری دانشگاه تفرش در مسابقه ملی ژئولیگ

در این دوره دانشگاههای صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، شهید بهشتی، صنعتی نوشیروانی بابل، تبریز، اصفهان، سیدجمال‌الدین اسدآبادی، تفرش، سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح، صنعتی اراک و آزاد کرج شرکت نمودند و دانشگاههای سیدجمال‌الدین اسدآبادی، شهید بهشتی و اصفهان مقام اول تا سوم را کسب نمودند و تیم سه نفره اعزام شده از طرف دانشگاه تفرش به مسابقات در بخش خلاق، مقام اول را کسب نمود.

در این رویداد ملی دانشجویان مقطع کارشناسی مهندسی نقشه برداری در قالب ۱۳ تیم سه نفره با یکدیگر در پنج حوزه تخصصی نقشه‌برداری زمینی، ژئودزی، سنجش از دور، فتوگرامتری و سیستم‌های اطلاعات مکانی به رقابت پرداختند.