کسب مقام سوم کشوری دانشجوی دانشگاه تفرش در سی و یکمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان

۲۰ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۷:۳۲ کد : ۷۴۰ اخبار

مهدی رباط سرپوش از دانشگاه تفرش موفق به کسب مقام سوم  در بخش دعا و مناجات خوانی جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور شد.

سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن وعترت دانشجویان کشور در دانشگاه سیستان و بلوچستان با حضور  معاون فرهنگی و اجتماعی  و مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ۱۷ لغایت ۱۹ شهریور ۱۳۹۵ با شرکت ۴۰۰ دانشجو از سراسر کشور به مدت سه روز برگزار شد.این جشنواره شامل شش بخش کتبی، شفاهی، پژوهشی، ادبی، هنری و فناوری و ۳۶ رشته ازجمله حفظ، تلاوت، ترتیل و اذان بود.

شرکت‌کنندگان ۳۲۵ اثر شفاهی، ۸۸ اثر پژوهشی، ۸۱اثر ادبی، ۱۴۳ اثر هنری و ۳۷اثر در بخش فناوری به دبیرخانه این جشنواره ارسال کردند.

گفتنی است سی و یکمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برگزار شد.

آخرین ویرایش۲۰ شهریور ۱۳۹۵