در رقابت تنگاتنگ با روابط عمومی های دستگاه‌های اجرایی و صنایع و شرکت‌های صنعتی استان مرکزی؛

روابط عمومی دانشگاه تفرش حائز سه رتبه برتر شد

روابط عمومی دانشگاه تفرش در نخستین جشنواره‌ی تولیدات روابط عمومی های استان مرکزی یادبود شهید والا مقام "علیرضابابایی" حائز سه رتبه برتر شد.
روابط عمومی دانشگاه تفرش حائز سه رتبه برتر شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، در این جشنواره که با حضور دکترعلی بهادری جهرمی سخنگو و دبیر هیئت دولت و استاندار مرکزی برگزار گردید، روابط عمومی دانشگاه تفرش در دو بخش تبلیغات و انتشارات (نشریه و کتاب) و وب سایت مقام اول و در بخش بنر و پوستر موفق به کسب مقام دوم استان مرکزی گردید.

نخستین جشنواره‌ی تولیدات روابط عمومی های استان مرکزی یادبود شهید والا مقام "علیرضابابایی" روز سه شنبه ۲۲ خردادماه با حضور مدیران روابط عمومی دستگاه های اجرایی و صنایع و شرکت‌های صنعتی استان مرکزی در سالن همایش‌های پروین اعتصامی هتل امیرکبیر اراک برگزار گردید.

لازم به ذکر است ۵۰۰ اثر از روابط‌ عمومی‌های ۷۰ دستگاه اجرایی استان مرکزی در ۱۲ بخش به دبیرخانه جشنواره ارسال و توسط داوران بررسی شد.