نشست جهاد تبیین با موضوع مشارکت حداکثری در انتخابات در دانشگاه تفرش برگزار گردید

نشست جهاد تبیین با موضوع مشارکت حداکثری در انتخابات با حضور دانشگاهیان دانشگاه تفرش و سخنرانی سرهنگ هاشمی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش روز چهارشنبه ششم تیرماه در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر دانشگاه تفرش برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تفرش، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج تفرش در این نشست گفت: مشارکت پرشور و حداکثری مردم در انتخابات عامل اقتدار و پیشرفت کشور است.

سرهنگ پاسدار هاشمی افزود: مشارکت بالا مردم ایران در انتخابات پیش رو، در واقع تکمیل کننده حماسه حضور مردم در حماسه تشییع و بدرقه شهدای خدمت خواهد بود.

در این مراسم که به همت بسیج کارمندی شهرستان تفرش و با همکاری اداره روابط عمومی دانشگاه تفرش برگزار گردید یاد و خاطره شهدای پرواز اردیبهشت گرامی داشته شد.