نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه تفرش خبر داد؛

رقابت ۱۹۶ داوطلب در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه تفرش

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تفرش و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه تفرش از رقابت ۱۹۶ داوطلب در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ در حوزه امتحانی دانشگاه تفرش خبر داد .
رقابت ۱۹۶ داوطلب در نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۳ در دانشگاه تفرش

دکتر " روح اله کریمی"در گفتگو با روابط عمومی افزود: از این تعداد، 136 نفر را دختران و 60 نفر را پسران تشکیل می‌دهند.

نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در دانشگاه تفرش با بیان اینکه داوطلبان از روز پنجشنبه 21 تیر به مدت۲ روز در ۵ گروه آموزشی علوم تجربی، علوم انسانی، علوم ریاضی و فنی، زبان‌های خارجی و هنر با یکدیگر به رقابت می‌پردازند افزود: این آزمون همزمان با سراسر کشور صبح و بعد از ظهر روزپنجشنبه 21 تیر و صبح روز جمعه 22 تیر در حوزه امتحانی دانشگاه تفرش نیز برگزار می‌شود.

دکتر کریمی خاطر نشان کرد: در مجموع در این نوبت از آزمون سراسری ۹۸۴ هزار و ۲۱۴ داوطلب در کشور با یکدیگر رقابت می کنند و در مجموع ۳۷ درصد داوطلبان این نوبت از کنکور را آقایان و ۶۳ درصد داوطلبان را بانوان تشکیل می‌دهند.

آخرین ویرایش۰۲ مرداد ۱۴۰۳