دیدار دانشگاهیان دانشگاه تفرش با امام جمعه محترم شهرستان

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، دهه امامت و ولایت و آغاز سال تحصیلی جدید جمعی از مسئولین و اعضای شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش روز یکشنبه چهارم مهرماه با امام جمعه شهرستان تفرش دیدار نمودند.

امام جمعه تفرش در این دیدار گفت: زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست و باید مقام شهدا ، ارزش خون آنها و ایثار و جان فشانیهای آنها را همواره در خاطر ها و یادها زنده نگه داشت.

حجت الاسلام والمسلمین محمد مومنی با اشاره به دو مقوله فرهنگی حجاب و عفاف و نیز آسیبهای اجتماعی خصوصا در محیط دانشگاهها افزود: باید در این عرصه بسیار کار کرد و وقت گذاشت و دانشگاه باید اسلامی باشد همان گونه که مملکت و جامعه اسلامی است.

وی در خاتمه ضمن تاکید بر حساسیت و دقت در انجام برنامه های فرهنگی با توجه به بیانات و سفارشات رهبری در خصوص فرهنگ و کار فرهنگی در دانشگاهها و نیز جامعه، عملکرد مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش  را بسیار خوب ارزیابی نمودند.