طرح پایش سلامت جسم و روان دانشجویان ورودی جدید دانشگاه تفرش آغاز شد

کارشناس مسئول مرکز بهداشت و مشاوره دانشگاه تفرش از آغاز طرح پایش سلامت جسم و روان دانشجویان ورودی جدید این دانشگاه خبر داد.

"ناصره یعقوبی فر" روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی گفت: این طرح ویژه دانشجویان ورودی جدید در مقطع کارشناسی و ارشد از تاریخ ۲۴ مهرماه سال جاری لغایت پنجم آبان ماه باهدف شناسایی و کمک به‌سلامت روان‌شناختی و جسمی دانشجویان در مرکز بهداشت و مشاوره دانشگاه به اجرا درمی‌آید.

وی با توجه به تأکید دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم بر انجام طرح پایش سلامت روان و جسم ادامه داد: انجام این طرح به‌عنوان یکی از مراحل ثبت‌نام دانشجویان ورودی جدید تلقی شده و شرکت همه دانشجویان جدیدالورود روزانه و شبانه در این طرح ضروری و الزامی است.

کارشناس مسئول مرکز بهداشت و مشاوره دانشگاه تفرش تصریح کرد: در اجرای این طرح، غربالگری سلامت جسم، سلامت روان و همچنین وضعیت تندرستی دانشجویان موردبررسی و دقت نظر قرار می‌گیرد، که دانشجویان باید با توجه به زمان‌بندی اعلام‌شده، به مرکز بهداشت و درمان دانشگاه مراجعه کنند.