تقدیر از معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش در هفتمین جشنواره ملی حرکت

۰۴ آبان ۱۳۹۳ | ۱۱:۴۹ کد : ۷۸ اخبار

در هفتمین جشنواره ملی حرکت  که در شیرازبرگزار شد از دکتر محمد حبیبی معاونت فرهنگی و اجتماعی داشگاه تفرش به عنوان معاون فرهنگی قابل

تقدیر این جشنواره  با اهدا لوح تقدیرتجلیل شد.

در این لوح تقدیر آمده است:

جناب آقای دکتر محمد حبیبی

معاون محترم فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی تفرش

معاون فرهنگی قابل تقدیر هفتمین جشنواره ملی حرکت

دانشگاه و دانشجو در ذات خود، متضمن پویش و بالندگی و جوشش و کوشش است. آنگاه که علمی بر دانسته‌های پیشین علاوه می‌گردد و طرحی نو در انداخته شده و افقی نوین فراروی جوان دانشجو گشوده می‌شود، نمایی زیبا و تحسین برانگیز از تحول و نو شوندگی  جلوه گری می‌گردد.

با قرار گرفتن در مدار سنت هستی است که دانشجوی جوان فرهیخته و کمال جوی ایرانی، به سوی افق های روشن و تعالی بخش چشم می گشاید و ترقی را در حرکت و سیلان می بیند و مسیر رشد و پیشرفت را با همت عالی خویش می پیماید.

اینک مایه خرسندی است که به مناسبت برگزاری هفتمین دوره جشنواره ملی حرکت، مجالی فراهم آمده است تا مراتب سپاس و تقدیر خود را تقدیم شما جوانان فرهیخته کنم. بدون شک ثبات، امنیت، رفاه، توسعه و عزت آینده کشور عزیزمان در گرو حرکت و پویش عالمانه و متعهدانه امروز شما جوانان دانشجوست.

محمد علی نجفی

سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری