اجرای تئاتر خیابانی" قیمت بذار"در دانشگاه تفرش

۰۲ آذر ۱۳۹۵ | ۱۸:۰۶ کد : ۷۹۳ اخبار

به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج نمایش خیابانی با عنوان "قیمت بذار" به همت مدیریت فرهنگی و اجتماعی و با مشارکت کانون تاریخ و فرهنگ دانشگاه تفرش روز سه‌شنبه دوم آذرماه در صحن دانشکده علوم این دانشگاه برگزار شد.

مدیر فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش در حاشیه اجرا این نمایش به خبرنگار روابط عمومی گفت: زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدای مدافع حرم، تقویت فرهنگ ایثار و شهادت و پاسخگویی به برخی از شبهات جوانان در این خصوص از مهم‌ترین اهداف برگزاری این تئاتر خیابانی بود.

"اعظم عسگری " در ادامه افزود: هفته بسیج در حقیقت فرصت و بهانه‌ای برای زنده نگه داشتن ارزشها و روح بسیجی در آحاد ملت، مخصوصا جوانان پرشور و مدافعان عاشق صادق است.

لازم به ذکر است این نمایش به نویسندگی و کارگردانی محمد محمدی با محوریت شهدای مدافع حرم دردو سانس اجرا گردید که با استقبال دانشجویان روبرو شد.

تمام

خبرنگار:سمیه هدایتی