جلسه پرسش و پاسخ با حضور مسئولین دانشگاه

همزمان با فرارسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو، نشست پرسش و پاسخ با مسئولین دانشگاه عصر روز دوشنبه، ۱۵ آذرماه با حضور جمعی از دانشجویان و به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه تفرش در سالن اجتماعات حاج ابراهیم نصیر دانشکده مهندسی برگزار شد.

در این جلسه دکتر محمدقاسم سحاب (رئیس دانشگاه)، دکتر مهدی جعفری پناه (معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی)، دکتر محمد حبیبی (معاون فرهنگی و دانشجویی) و خانم مهندس عسگری (مدیر فرهنگی و اجتماعی)  دانشگاه پاسخگوی سؤالات دانشجویان بودند.

در ادامه جلسه، دانشجویان به طرح سؤالات، انتقادات و پیشنهادهای خود در زمینه‌های آموزشی، عمرانی، مالی، فرهنگی و خوابگاه‌ها پرداختند. همچنین در بخشی از این جلسه با حضور دکتر فتوحی رئیس مرکز IT دانشگاه به سوالات دانشجویان در این زمینه پاسخ داده شد.

خبرنگار: سمیه هدایتی

عکس: روح ا... دواتگری