اکران فیلم سینمایی

فیلم "یتیم‌خانه ایران" به همت بسیج دانشجویی و مدیریت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش و همکاری سپاه ناحیه تفرش، یکشنبه ۲۱آذر ماه ۹۵ با استقبال بسیار خوب دانشجویان و در دو سانس در آمفی‌تئاتر پروفسور حسابی شهرستان تفرش اکران شد.

داستان فیلم سینمایی «یتیم‌خانه ایران»ساخته ابوالقاسم طالبی به تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت‌کشیان، در سال ۱۲۹۵ تا ۱۳۰۰ می‌گذرد که احمدشاه قاجار مملکت را رها کرد و نیمی از مردم کشور براثر قحطی جان باختند. قحطی و خشکسالی عظیم ایران در سال‌های ۱۲۹۵ تا ۱۳۰۰ و در کوران جنگ اول جهانی و در زمان اشغال ایران به دست قوای بیگانه روس و انگلیس رخ داد. این قحطی که همراه با فقر و بیچارگی و درنهایت کاهش جمعیت در ایران همراه بود، در تعیین سرنوشت جامعه ایران به‌ویژه ظهور دیکتاتوری پهلوی نقش بسزایی دارد.

این مقطع تاریخی، دوران ناگفته‌ای از دخالت بیگانگان در امور داخلی ایران، ستم آنان به ملت و کشتار فجیع مردم است و ابوالقاسم طالبی کوشیده این دوران را به مردم معرفی کند.

تمام

خبرنگار: سمیه هدایتی