مدیر پژوهشی دانشگاه تفرش :برگزاری هفته پژوهش و فناوری در افزایش انگیزه پژوهشگران موثر است

مدیر پژوهشی دانشگاه تفرش گفت: برگزاری هفته پژوهش و فناوری در افزایش انگیزه و دلگرمی پژوهشگران موثر است.

دکتر "سهیل واشقانی فراهانی" با بیان این که توانمندی کشورها رابطه مستقیمی با پژوهش در آن کشورها دارد افزود: اهمیت به پژوهش  از مهمترین اهداف یک کشور باید باشد از اینرو یکی از مهمترین کارهایی که می تواند انگیزه و دلگرمی برای پژوهشگران ایجاد نماید وجود همین هفته پژوهش است زیرا در این هفته محققان ضمن  متوجه شدن از سیاست های تحقیقاتی کشور، در جریان این امر که اساتید برجسته و محققین در رشته های خود چه فعالیتهای پژوهشی ارائه می دهند نیز قرار می گیرند.

وی با اشاره به اهمیت توزیع بودجه پژوهش تصریح کرد: تخصیص بودجه پژوهش در سطح کشور باید به گونه ای باشد که برای دانشگاه های کوچک و نوپا ایجاد انگیزه نموده و مقدمات  شناسایی اساتید پژوهشگر و حمایت از  طرح های آنان را فراهم کند.

مدیر پژوهشی دانشگاه تفرش با اشاره به برنامه دانشگاه تفرش در خصوص حوزه ارتباط با صنعت  گفت: قرارداد با سازمان های نقشه برداری کشور، سازمان جغرافیایی کشور و پژوهشگاه نیرو از مهم ترین اقدامات انجام شده در این دانشگاه اعلام کرد.

دکتر واشقانی فراهانی در راستای تحقق دانشگاه های نسل سوم ، یا دانشگاه کار آفرین گفت: دانشگاه ها باید انجمن فارغ التحصیلان قوی داشته و با آنان در سراسر جهان از طریق حضوری و ویدئو کنفرانس جلسه بگذارند زیرا با تبادل دیدگاه ها و اندیشه که از سطح جهان به دانشگاه ارائه می شود امرپژوهش و فناوری تقویت شده و نیازهای کشور در مراکز تحقیقاتی پیگیری و زمینه اشتغال و کار آفرینی فراهم می شود.