نمایشگاه حدیث پایداری در دانشگاه تفرش گشایش یافت

۰۳ مهر ۱۳۹۲ | ۱۴:۲۹ کد : ۸۱
همزمان با فرا رسیدن هفته دفاع مقدس نمایشگاه حدیث پایداری روز چهارشنبه در صحن دانشکده مهندسی دانشگاه تفرش گشایش یافت.
نمایشگاه حدیث پایداری در دانشگاه تفرش گشایش یافت

در این نمایشگاه که به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش در چهار غرفه برپا شده است،عکس شهدای شهرستان تفرش، ماکت منطقه تفحص شهدای گمنام ، معراج شهدا و پوستر نقش زنان در هشت سال دفاع مقدس در معرض دید دانشجویان و عموم قرار گرفته است.

رییس دانشگاه تفرش در حاشیه گشایش این نمایشگاه به خبرنگار روابط عمومی گفت: عزت،اقتدار و استقلال کشور مرهون خون پاک شهدا است.

دکتر" احمد رضا ربانی" با بیان اینکه همه ما مدیون خون شهدا دفاع مقدس هستیم افزود: عمل به وصیت نامه شهدا که ترسیم کننده نقشه راه توسعه و استقلال کشور است امری ضروری است.

وی ادامه داد: اصل پیروی از ولایت، خدامحوری در تمامی امور و وحدت و همبستگی ملت از مهمترین نکات مندرج در وصیت نامه شهدا است که عمل به آنان دورنمای پیشرفت و توسعه و استقلال  کشور را ترسیم می نماید.

قرائت زیارت عاشورا ،عطر افشانی و گلباران مزار دو شهید گمنام دانشگاه تفرش توسط  ریاست دانشگاه ،مدیران و مسوولین محلی و دانشجویان دانشگاه تفرش از دیگر  برنامه جانبی گرامیداشت هفته دفاع مقدس در  این دانشگاه بود.