سامانه جامع اتوماسیون خوابگاهی در دانشگاه تفرش راه اندازی شد

۰۶ دی ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۹ کد : ۸۱۰ اخبار

رئیس امور خوابگاه‌های دانشگاه تفرش از راه‌اندازی طرح جامع اتوماسیون خوابگاه‌ها دراین دانشگاه خبر داد.

حمید شاه حسینی گفت: یکی ازکارهای مهمی که در حوزه خوابگاه‌ها انجام و نهایی شد، اجرای طرح جامع اتوماسیون خوابگاه است.

وی افزود: در راستای ارائه خدمات رفاهی و تسهیل و تسریع در ارائه خدمات به دانشجویان خوابگاهی و براساس دستور معاونت فرهنگی، دانشجویی در سال 1395 به اداره امور خوابگاه‌ها مبنی بر ضرورت راه ‌اندازی سامانه اسکان و با پیگیری و حمایت‌های معاونت فرهنگی، دانشجویی در جهت تحقق این امر و پس از بررسی نرم ‌افزارهای مختلف مربوط به اسکان نرم‌افزار جامع اتوماسیون خوابگاه‌ها با قابلیت‌های زیاد، این سامانه آماده بهره‌برداری شده است که این نرم‌افزار علاوه بر تسهیل و تسریع امور خوابگاهی (رزرو اتاق) راه را برای کنترل هر چه بیشتر و بهتر تردد خوابگاهی و درنتیجه مدیریت بهتر و صحیح‌ترساختمان‌ها و موارد مربوط به آن هموار خواهد کرد.

رئیس امور خوابگاه‌های دانشگاه تفرش تصریح کرد: با این فرایند بخشی از مشکلاتی که درحوزه خوابگاه‌ها وجود دارد مرتفع می‌شود که به‌واسطه آن‌ هم دانشجو بهره‌برداری خوبی ازسیستم خواهد کرد و هم دانشگاه خدمات بهتری ارائه خواهد داد.

شاه‌حسینی گفت: سیستم مدیریت خوابگاه تمامی فرآیندهای مربوط به ثبت‌نام، امتیازبندی و اولویت‌بندی دریافت خوابگاه، رزرو اتاق وجابجایی، امورمالی، مدیریت اموال، امورانضباطی، تردد و حضور و غیاب دانشجو و سایر موارد مورد نیاز را به ‌صورت ساده وجامع مدیریت کرده و با انسجام با سیستم مدیریت امورآموزشی سما دانشگاه را از ورود اطلاعات مجدد دانشجویان بی‌نیاز کرده و هرگونه تغییر در وضعیت آموزشی و تحصیلی دانشجو را به ‌صورت آنلاین دریافت و در قوانین و روال‌های مربوط به خوابگاه منعکس می‌کند.

وی در خاتمه از همکاری مرکز رایانه، انفورماتیک و اطلاع‌رسانی دانشگاه در مراحل مختلف اجرایی این پروژه تقدیر  و تشکر نمود.

آخرین ویرایش۰۶ دی ۱۳۹۵

ت ۱۷ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۴