نشست خیرین حامی دانشگاه تفرش برگزار شد

۱۰ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۸ کد : ۸۳۵ اخبار

نشست خیرین حامی دانشگاه تفرش روز جمعه هشتم بهمن‌ماه سال جاری با حضور نماینده مردم شهرستان‌های تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی، تعدادی ازخیرین حامی دانشگاه، رئیس و معاونین دانشگاه تفرش در تهران برگزار شد.

رییس دانشگاه تفرش در این نشست ضمن خیرمقدم به خیرین حامی دانشگاه هدف از برگزاری این نشست را فراهم نمودن امکان تبادل‌نظر و ارائه گزارش از اموری که به همت خیرین با محوریت دانشگاه تفرش انجام‌شده است عنوان نمود.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: داشتن نگاه توسعه ای به شهر تفرش و حرکت در راستای ایجاد جایگاه علمی در این شهر مستلزم توسعه دانشگاه‌های موجود در این شهرستان است زیرا توسعه دانشگاه، توسعه دیگر بخش‌های شهر را به همراه دارد.

"محمد حسینی" افزود: نگاه ما به دانشگاه تفرش به‌عنوان دانشگاه دولتی شهرستان باید به‌گونه‌ای باشد که شرایط و بسترهای لازم را با تلاش در وزارت علوم در راستای قرار دادن  این دانشگاه در جایگاهی که بتواند پذیرش دانشجو در رشته‌های مختلف داشته باشد فراهم نماییم.

وی تصریح کرد: از اینرو ما باید به دانشگاه تفرش به‌عنوان مرکز توسعه بنگریم.

در پایان این نشست شرکت‌کنندگان به بحث و تبادل‌نظر در خصوص مسائل دانشگاه تفرش پرداختند.

تمام

خبرنگار: سمیه هدایتی