در مراسم تقدیر از خیرین دانشگاه ساز تفرش کلنگ احداث ساختمان اداری -آموزشی خیر ساز دانشگاه تفرش به زمین زده شد.

۲۰ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۹:۴۹ کد : ۸۴
کلنگ احداث ساختمان اداری-آموزشی که با مشارکت خیر نیکوکار حاج عبدالحسین یعقوبی نسب در زمینی به مساحت 1200 متر مربع احداث می گردد بر زمین زده شد.

در مراسم تقدیر از خیرین دانشگاه ساز تفرش که در تاریخ چهارم مهر ماه دردانشگاه تفرش  با حضور جناب آقای دکتر حافظی ریاست محترم مجمع خیرین کشور، مدیر کل محترم طرحهای عمرانی وزارت علوم ، مدیر کل سیاسی و انتخابات استانداری ، مدیر کل فرهنگی اجتماعی استانداری استان مرکزی و مقامات محلی و جمعی از خیرین دانشگاه ساز کشوربرگزار گردید کلنگ احداث ساختمان اداری-آموزشی به مساحت 1200 متر به زمین زده شد. کل هزینه و هم چنین اجرای این ساختمان را خیر دانشگاه ساز تفرشی جناب آقای عبدالحسین یعقوبی نسب تقبل نمودند. لازم بذکر است نامبرده سالهای قبل ساختمان کتابخانه مرکزی دانشگاه را نیز به دانشگاه اهدا نموده بودند.

آخرین ویرایش۲۰ شهریور ۱۳۹۲