زنگ انقلاب در مزار شهدای گمنام دانشگاه تفرش نواخته شد

همزمان با ورود تاریخی امام خمینی به کشور  و آغاز دهه مبارک فجر، زنگ انقلاب با حضور مسئولین و کارکنان دانشگاه تفرش "۱۲بهمن" در مزار شهدای گمنام این دانشگاه نواخته شد.

فرمانده پایگاه بسیج اداری شهید چمران دانشگاه تفرش در این آیین ضمن تبریک سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب گفت: نواخته شدن زنگ انقلاب، فرصتی مناسب برای تجدید میثاق با دستاوردهای انقلاب اسلامی، آرمان‌های امام خمینی (ره) و شهدا است.

" اسماعیل یعقوبی فر" افزود: شکل‌گیری تاریخ انقلاب اسلامی مستلزم مراحل پنج‌گانه ازجمله انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، تحقق دولت اسلامی، تحقق جامعه اسلامی و ایجاد تمدن اسلامی می‌باشد.

وی تصریح کرد: در عصر کنونی حفظ انقلاب و دستاوردهای آن لازمه بصیرت آحاد مردم مبتنی بر منویات و گفتمان ولایت است.

فرمانده پایگاه بسیج اداری شهید چمران دانشگاه تفرش ادامه داد: ایجاد بصیرت نیز مستلزم شش نکته مهم ازجمله ایجاد منظومه فکری برای نیروهای انقلابی، شناخت انقلاب اسلامی و ابعاد آن، تبیین منویات ولایت بین آحاد مردم، شناخت دفاع مقدس و ابعاد آن، شناخت نظام بین‌الملل و حفاظت و پاسداری از انقلاب اسلامی است.

در پایان این مراسم شرکت‌کنندگان در این آیین با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای گمنام ادای احترام نمودند.

تمام

خبرنگار: سمیه هدایتی