دیدار مسوولین دانشگاه تفرش با خانواده ایثارگران دانشگاه

۰۹ مهر ۱۳۹۲ | ۱۶:۳۴ کد : ۹۲

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس رییس دانشگاه تفرش،مسئول بسیج اساتید دانشگاه، مدیرمدیر گروه معارف، مسئول امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، مسئول بسیج کارکنان، و مدیر روابط عمومی  و جمعی دیگر از کارکنان این دانشگاه، با تعدادی از خانواده جانبازان و شهدای دانشگاه  دیدار کردند.

رییس دانشگاه تفرش در این دیدار گفت: شهدا  و جانبازان با جانفشانی و ایثار خود برگ زرینی از رشادت و سر بلندی را در تاریخ ایران به ثبت رساندند.

دکتر"احمد رضا ربانی" با بیان این که جانبازان، سند افتخار نظام جمهوری اسلامی هستند افزود: رشادت ها و ایثارگری های جانبازان در دوران هشت سال دفاع مقدس به عنوان  اسوه  های ایثار ، پایمردی و رشادت باید به عنوان الگو    به تمامی افراد جامعه خصوصا جوانان و نوجوانان  معرفی گردد.

وی خاطر نشان کرد: عزت، سربلندی و اقتدار امروز نظام جمهوری اسلامی ایران، مرهون ایثار و از جان گذشتگی جانبازان و خانواده شهداست.

رییس دانشگاه تفرش  و هیات همراه با خانواده های جانبازان"ابراهیم آبابایی" ،" عمران محمودیان" ، " عباس نوروزی"  دیدار نمودند.