مراسم معنوی دعای عرفه در دانشگاه تفرش برگزار شد

۲۳ مهر ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۸ کد : ۹۶
مراسم معنوی دعای عرفه در دانشگاه تفرش برگزار شد

به مناسبت فرارسیدن روز عرفه آیین عبادی – معنوی دعای عرفه روز سه شنبه 23 مهرماه در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) دانشگاه تفرش برگزار شد .

این مراسم که به همت بسیج دانشجویی امام صادق (ع)  دانشگاه و با استقبال وحضور پر شور اقشار مختلف جامعه دانشگاهی دانشگاه تفرش برگزار شد ،  ضمن  قرائت  دعای معنوی حضرت امام حسین علیه  السلام در روز عرفه ، کربلایی جواد رضایی  مداح این مراسم  به ذکر مناجات ونوحه سرای در باب مصائب اهل البیت علیهم السلام پرداخت.

دانشجویان ودانشگاهیان حاضر نیز با دلهای  مشتاق و چشمان اشک بار ضمن زمزمه  این دعای با همراهی در برنامه  نوحه سرایی ، ایمان ودلدادگی خود را در پیمودن  راه ومکتب حسینی صادقانه به نمایش گذاشتند.

برگزاری مراسم یادبود  "نیره عزیزی" دانشجوی کارشناسی ارشد رشته ریاضی  دانشگاه تفرش که به دیدار حق شتافت از دیگر برنامه جانبی این مراسم بود.