ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت ویژه انجمن های علمی دانشگاه تفرش برگزار شد

۲۹ مهر ۱۳۹۲ | ۱۶:۱۵ کد : ۹۷
ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت در دانشگاه تفرش آغاز به کار نمود.

ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت ویژه انجمن های علمی دانشگاه تفرش درصحن دانشکده مهندسی این دانشگاه آغاز به کار نمود.

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تفرش روز دوشنبه  در حاشیه بازدید از این نمایشگاه به خبرنگار روابط عمومی گفت: در این نمایشگاه 12 انجمن  علمی توانمندی ها و دستاوردهای علمی و پژوهشی  خود را  در شش غرفه  ارائه نموده اند.

دکتر "محمد حبیبی" افزود: مهندسی برق، عمران، نقشه برداری،صنایع،  مکانیک، شیمی،نجوم ، فیزیک و ریاضی ، معارف، نانو تکنولوژی انجمن های علمی شرکت کننده در این نمایشگاه هستند.

وی ارائه توانمندی های انجمن های علمی به دانشجویان،  ایجاد فضای رقابتی بین انجمن های علمی و ایجاد  شور و نشاط برای حضور دیگر  دانشجویان  در انجمن ها و  انتخاب برترین انجمن ها  به منظور حضور در پنجمین جشنواره ملی حرکت را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره برشمرد.

ششمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت ویژه انجمن های علمی  از امروز در دانشگاه تفرش آغاز و به مدت یک روز ادامه دارد.