258 فارغ التحصیل دانشگاه تفرش در آزمون کارشناسی ارشد دانشگاههای دولتی پذیرفته شدند

۳۰ مهر ۱۳۹۲ | ۱۷:۰۱ کد : ۹۸

رییس دانشگاه تفرش از قبولی 258 نفر از فارغ التحصیلان رشته های مختلف این دانشگاه در آزمون کارشناسی ارشد سال جاری در دانشگاههای دولتی کشور خبر داد.

دکتر "احمد رضا ربانی" در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه افزود: درصد متوسط پذیرفته شدگان این دانشگاه در آزمون های کارشناسی ارشد دانشگاههای دولتی سال جاری بیش از 60 درصد است.

وی افزود: از مجموع این تعداد بیش از یکصد و چهار نفراز فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی دانشگاه تفرش در دانشگاههای معتبر رتبه اول تهران نظیر  صنعتی شریف، صنعتی امیر کبیر، تهران،علم وصنعت، خواجه نصیر الدین طوسی، شهید بهشتی و تربیت مدرس پذیرفته شدند.